Clang ondersteunt AMP email

AMP Email

Wat is AMP Email precies?

AMP Email van Google maakt het mogelijk een statische e‑mail om te toveren tot een dynamische en interactieve omgeving. Met AMP Email hoeft je gebruiker de inbox nooit te verlaten! Het afronden van een Abandoned Shopping Cart, aanmelden voor een event, inschrijven voor een nieuwsbrief, een product beoordelen of live de status van een levering volgen, het kan allemaal met AMP Email!

AMP Email wordt al door Gmail ondersteund, maar andere grote e‑mailclients als Outlook.com, Yahoo! Mail en Mail.ru hebben ook al aangegeven deze nieuwe, interactieve techniek binnenkort te gaan ondersteunen. Dan is AMP Email al voor bijna 40% van je klanten beschikbaar!

Vanaf nu kunnen Clang-gebruikers supergave AMP e-mails via Clang versturen. Clang is de allereerste Europese ESP (Email Service Provider) die dit mogelijk maakt!

Op de hoogte blijven van AMP en andere ontwikkelingen op het gebied van e‑mailmarketing? Schrijf je snel in!

Abandoned Shopping Cart met AMP

Aan de slag met het AMP Email stappenplan!

Order Confirmation met AMP

Wat betekent AMP Email voor mijn e‑mailmarketing?

Met AMP Email kun je je creativiteit de vrije loop laten, the sky’s the limit! En de kans is groot dat je klanten een e‑mailclient gebruiken die AMP Email al ondersteunt. Dan is AMP Email dus zeker een interessante toevoeging aan je e‑mailmarketing!

Wil jij ook AMP Email toevoegen aan jouw e‑mailmarketing?

Scroll omhoog