Verhoog je ROI met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (AI) wordt steeds belangrijker in de marketingwereld om resultaten te verbeteren en nog efficiënter te kunnen werken. Start vandaag nog met AI in Clang, zodat je kunt profiteren van de voordelen.

Wil jij het tijdens het bouwen van je marketingcampagnes automatisch tips en adviezen ontvangen van je eigen virtuele marketing assistent? Ontdek dan nu de vier nieuwe AI features in Clang en krijg automatisch advies over je profielen, campagnes, onderwerpregels en engagement van je doelgroep. Je virtuele marketing assistent in Clang helpt je op basis van data (machine learning) om nog betere keuzes te maken voor het beste resultaat.

Clang is nu nóg intelligenter met deze AI features

Behoud en win je klanten terug met Engagement Scoring

Bekijk de engagement van je doelgroep op individueel niveau. Maak profielen van je meest (en minst) betrokken prospects om een op maat gemaakte campagne te creëren om de harten van slapende leads te winnen of om degenen te bedanken die echt loyaal zijn.

Hoe? Lees het hier!

Haal het maximale uit je data met de Profile Advisor

Met de Profile Advisor haal je betere resultaten uit je profielen. Clang analyseert je profielen en geeft suggesties om de prestaties van je segmentaties te verbeteren, waardoor je leert hoe je jouw profielen zo optimaal mogelijk inzet en een zeer persoonlijke benadering met je klanten genereert die ze niet kunnen negeren. Een win-win situatie dus!

Lees meer over de Profile Advisor

Creëer impact met Subject Line Optimiser

Val op in de inbox van je ontvanger. Hoe? Met behulp van algoritmes analyseert Clang je onderwerpregels en voorspelt de open rate op basis van je eerdere resultaten. Er wordt gekeken naar de lengte, toon, en het gebruik van personalisatie in de onderwerpregel. Zo kun je een enorme impact creëren bij je publiek, je open rate verhogen en zorgen dat meer prospects je boodschap in de mail zien!

Alles over de Subject Line Optimiser

Optimaliseer je flows met de Campaign Advisor

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal maar mensen. Campagnes kunnen zo complex worden, waardoor een foutje er zo doorheen kan glippen. De Campaign Advisor zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt! Clang detecteert alle onlogische stappen in een campagne en adviseert je welke campagne-objecten je het beste in kunt zetten om het gewenste resultaat te bereiken. Zo zorg je ervoor dat je een perfecte flow maakt en jouw klanten op het juiste moment, de juiste boodschap, via het juiste kanaal ontvangen.

Lees meer over de Campaign Advisor

Meet Cai!

Cai is jouw virtuele marketingassistent in Clang

We willen je graag kennis laten maken met Cai, je nieuwe virtuele marketingassistent in Clang. Hij kent je klanten beter dan zij zichzelf kennen en hij gaat je waardevolle inzichten geven over hoe je het beste met hen kunt communiceren. Cai helpt je om Artificial Intelligence in te zetten in je eigen marketingcampagnes en zo nog betere resultaten te krijgen. Als nieuwste medewerker van e-Village neemt Cai af en toe de LinkedIn-pagina over om zijn tips en tricks direct met je te delen.

Volg Cai zijn AI tips op LinkedIn

Bekend van: