Proost op 20 jaar e-Village!

Het is het jaar 2000. De oprichters van e-Village Rob, Robert & Hans ontdekten een nieuwe passie voor internet en begonnen aan hun reis om online communicatie te revolutioneren: e-Village was geboren.

Spoel vooruit naar het jaar 2020

Vandaag viert e-Village officieel haar 20ste verjaardag. Dat betekent 20 jaar experts in e-mailmarketing en marketingtechnologie. Robert, Rob en Hans begonnen hun reis met 3 computers in een kleine kamer. Ze ontwikkelden een compleet nieuw e-mailmarketing platform. In die tijd waren hun ideeën baanbrekend en kon niemand hun software evenaren. Het e-mailmarketing platform werd vooral geprezen in de markt door haar gebruiksvriendelijkheid en het feit dat het echt voor marketeers gemaakt is.

Wat is er allemaal gebeurd?

40 miljard e-mails verzonden

250 nieuwe releases

500 nieuwe features

e-Village staat voor maximaal klantresultaat

We hebben een fijne kantoorplek gevonden in Huis ter Heide, dichtbij Utrecht, en zijn onderdeel geworden van de internationale groep teamITG. De afgelopen jaren hebben we samen met onze klanten prachtige resultaten kunnen neerzetten. Als onderdeel van teamITG hebben we nu nog meer manpower en kracht om te innoveren en klantresultaten te maximaliseren. We take you to the next level!

Hoe denkt Sjuul van der Leeuw, CEO, dat het komt dat e-Village al 20 jaar zo sterk is?

De sfeer is ontzettend warm; e-Village voelt als een grote familie waar je volledig kunt vertrouwen op je collega’s. Er is ruimte waarin je kunt groeien en ontwikkelen. We streven ernaar onze doelgroep volledig te begrijpen en hen een stem te geven in wat wij doen. Evolutie en verandering houden ons werk al jaren boeiend en fascinerend. Met nieuwe uitdagingen creëren we nieuwe oplossingen, en een organisatie waar we trots op kunnen zijn.

Waar gaan we heen?

We hebben onlangs features gelanceerd voor Mobile App Marketing: Push Notifications, Mobile Inbox en In-App Messaging. Daarnaast gaan we nog meer nieuwe features lanceren, zoals Artificial Intelligence, en enkele oudere features nieuw leven inblazen.

We zullen ook de beste gebruikerservaring creëren met ons toegewijde onboarding team en de hub van professionele marketingexperts die altijd klaar staan voor hun klanten.

E-mail is nog nooit zo belangrijk geweest op het gebied van communicatie en we denken dat onze klanten er nog meer mee kunnen doen. Met de introductie van nieuwe elementen willen we onze klanten aanmoedigen en ondersteunen om nog meer én persoonlijker te communiceren met hun doelgroep.

In de komende 20 jaar zullen we onszelf overtreffen. We gaan internationale groei realiseren door te bouwen aan unieke relaties met onze klanten en de markt en alles wat daarmee samenhangt. Met innovatie en een lach op ons gezicht zorgen we er altijd voor dat onze klanten de juiste boodschap sturen, via het juiste kanaal op het perfecte moment.


We zijn trots op onze prachtige samenwerkingen met onze vele klanten en partners, die volledig op ons vertrouwen en geloven in onze capaciteiten. Bedankt voor jullie loyaliteit en de mooie relaties die we met jullie hebben kunnen opbouwen. Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan!

 

Bekend van: